Italiaanse succesformule Burrata stormt af op Haagse horecatop

Italiaanse succesformule Burrata stormt af op Haagse horecatop

DEN HAAG - Het Italiaanse horecaconcept Burrata lijkt zich in rap tempo te ontwikkelen naar de top van de Haagse horeca. Aan het begin van deze maand ontving de vestiging aan de Turfmarkt in Den Haag de Gouden Garde Award van zakenblad Business Haaglanden. “Sinds de introductie van ‘Burrrata’s 30 Minute Lunch Deal’ is onze populariteit in de buurt nog meer toegenomen, het winnen van de prijs is een geweldig compliment aan onze medewerkers'“, aldus Rogier Baas, mede-eigenaar bij Buratta Turfmarkt.

 “Ons avontuur is drie jaar geleden begonnen met de opening van Burrata gelegen aan het Goudenregenplein in Den Haag. Wij bieden onze gasten hier een totaalconcept met een á-la-carterestaurant, een bar en een buitenterras. Uniek aan Burrata Goudenregenplein is onze ‘Secret Wine Cave’ waarin verschillende geïmporteerde wijnen te ontdekken zijn. Sinds een aantal maanden organiseren wij officieel erkende wijncursussen via het Wijninstituut. De wijnkelder is tevens af te huren voor een groepsdiner, vergadering of proeverij.”`

Burrrata Turfmarkt

“Sinds anderhalf jaar hebben wij onze vestiging aan de Haagse Turfmarkt geopend. Wij bieden onze gasten authentieke Italiaanse gerechten en een zeer uitgebreide Italiaanse wijnkaart uit eigen import. Ons restaurant is herkenbaar aan de blauwe wandtegeltjes, muurschilderingen en borrelcultuur. Burrata is toegankelijk voor jong en oud. Het unieke aan onze vestiging is dat er zich in ons restaurant een traiteur bevindt. Gasten hebben bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van het ‘To Go’ concept. Onze traiteur biedt dagelijks vers belegde broodjes, focaccia en wijnen aan die gasten hier aan de bar, in ons restaurant of thuis kunnen nuttigen. Elke laatste donderdag van de maand organiseren wij ‘Aperetivo’. Gasten zijn vanaf 17.00uur welkom om te genieten van huisgemaakte hapjes en livemuziek. “

Foto:  Burrata

Foto: Burrata

Burrrata’s 30 Minute Lunch Deal

“Sinds de introductie van ‘Burrrata’s 30 Minute Lunch Deal’ is onze populariteit in de buurt nog meer toegenomen. Wij garanderen onze gasten binnen 30 minuten een verse jus d’orange, koffie of thee en sandwich of salade. Binnen Burrata werken onze chefs volgens het ‘Slow Food’ principe. Lekker, puur en eerlijk zijn kenmerken die hierbij centraal staan, voorbeelden uit ons assortiment zijn: Olio extra vergine van 100% Italiaanse olijven en de San Marzano tomaat.”


Burrata Den Haag is zeven dagen per week geopend, reserveren kan via de volgende link.

 Tekst: Owen O’Brien

Foto’s: Burrrata

 

Eetcafé Cloos in Den Haag maakt zich op voor zijn 12½-jarig bestaan

Eetcafé Cloos in Den Haag maakt zich op voor zijn 12½-jarig bestaan

“Ik doe wat ik ontzettend leuk vind en dat is oude spullen verkopen”

“Ik doe wat ik ontzettend leuk vind en dat is oude spullen verkopen”