Eetcafé Cloos in Den Haag maakt zich op voor zijn 12½-jarig bestaan

Eetcafé Cloos in Den Haag maakt zich op voor zijn 12½-jarig bestaan

DEN HAAG - “We zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen van ons jubileum, het belooft een groot feest te worden. In de week van 3 tot en met 9 juni zijn al onze gasten welkom om ons 12½-jarig jubileum te vieren”, aldus Lennaert Fieret, manager van het Haagse eetcafé.

“Ik kan verklappen dat we een Haagse ‘disco bingo’ gaan organiseren en er een bekende dj zal komen optreden in het weekend. Wij zijn ook van plan een ‘borrel’ te organiseren voor onze gasten, de exacte datum hiervan volgt nog. Momenteel zijn we volop bezig met de voorbereidingen van ons jubileum, het belooft een groot feest te worden. In de week van 3 tot en met 9 juni is iedereen welkom om onze verjaardag te komen vieren”.

Foto:  Cloos

Foto: Cloos

Eetcafé Cloos

“Wij bieden onze gasten een uitgebreide lunchkaart, een à-la-cartemenu voor het diner en een ruim assortiment aan wijnen en bieren. Gasten die opzoek zijn naar iets speciaals kunnen bij ons genieten van een ‘high wine’, ‘high beer’ of ‘high gin’. De high wine bestaat uit drie verschillende wijnen met als welkomstdrankje Prosecco. Voor onze ‘high beer’ serveren wij drie verschillende smaken abdijbier geserveerd van licht naar zwaar. Gin liefhebbers bieden wij drie verschillende gins aan met bijpassende etagère.”

“Ons restaurant is grotendeels Italiaans/Mediterraans georiënteerd, in de winter is een van onze specialiteiten kaasfondue en zomers serveren wij onze gasten asperges en mosselen”, aldus Fieret. Chef-kok Bert van der Ham bereidde op 27 juli 2018 op het terras ‘de grootste mosselpan ter wereld’. Ter ere van deze speciale thema-avond kregen de gasten een traditioneel mosselpannetje geserveerd met een zakje frites en salade.

Foto:  Cloos

Foto: Cloos

Terrassen opening 2019

“Op 19 april zal de eerste editie van de ‘Haagse terrassen opening’ op het Plein plaatsvinden. Ik kan mededelen dat tussen 17.00 en 19.00 uur de band ‘My Dearest Sister’ komt optreden op ons terras. Alle horecazaken aan het Plein zullen er gezamenlijk een groot en jaarlijks terugkerend evenement van maken”, aldus een enthousiaste Fieret.

Cloos Den Haag is al jaren een begrip in de Haagse binnenstad. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en biedt een grand café, à-la-carterestaurant, een bar, een danscafé en een verwarmd terras. Elke vrijdag en zaterdag veranderd Cloos in een danscafé en kunnen gasten tot in de late uurtjes blijven dansen.

Foto:  Cloos

Foto: Cloos

Startup Felyx duikt op in Den Haag met elektrische deelscooters

Startup Felyx duikt op in Den Haag met elektrische deelscooters

Italiaanse succesformule Burrata stormt af op Haagse horecatop

Italiaanse succesformule Burrata stormt af op Haagse horecatop