Afkoelen? 3 x de lekkerste ijssalons in het centrum van Den Haag

Afkoelen? 3 x de lekkerste ijssalons in het centrum van Den Haag

Een ijsje eten tijdens het warme weer kan zorgen voor de nodige verkoeling, maar waar kan dat nou precies in het centrum van Den Haag?

Het IJskabinet: sinds 2019 is deze ijssalon geopend aan de Plaats 31. Voorheen was het pand verhuurd aan Subway maar tegenwoordig kan men er terecht voor overheerlijk zelfgemaakt ijs. De zaak wordt gerund door Aart en Robbert die na Amsterdam nu ook Den Haag willen veroveren met hun ijssalons. “Met een uitgebreid en kleurrijk assortiment kun je heerlijk genieten van jouw favoriete smaak met uitzicht op het Buitenhof”, aldus Aart.

Klik op de foto voor een slideshow. Foto’s: Casper van Dort

Marinello ijssalon: al vijfenzeventig jaar is deze ijssalon te vinden in de Haagse binnenstad. Marinello wordt gerund door Melanie en Cristiano Panciera en is te vinden aan de Lange Poten 3. Vanaf maart tot en met oktober is de winkel zeven dagen per week geopend. Bij Marinello kun je terecht voor een kop koffie, een milkshake of lekker ijsje. 

Florencia koffie en ijssalon: Florencia is voor veel Hagenaren een begrip en kan daarom niet ontbreken in dit lijstje. De ijssalon is al sinds 1932 het adres voor ambachtelijk ijs en tevens ook de grootste ijssalon van Den Haag. In de ijssalon kun je terecht voor koffie, thee, broodjes, limonades, gebak en natuurlijk een ijsje. Let er bij een bezoek aan de ijssalon op dat er alleen contant afgerekend kan worden. 

Een terugblik op Veteranendag in Den Haag

Een terugblik op Veteranendag in Den Haag

Drie dagen dagen feest tijdens jubileum Cloos Den Haag en dit is het programma

Drie dagen dagen feest tijdens jubileum Cloos Den Haag en dit is het programma