Drie dagen dagen feest tijdens jubileum Cloos Den Haag en dit is het programma

Drie dagen dagen feest tijdens jubileum Cloos Den Haag en dit is het programma

DEN HAAG –Cloos Den Haag bestaat deze week 12½ jaar en dat moet gevierd worden. “Donderdag 6 juni start om 20:00 uur bij ons de disco bingo. Op 7 juni zal Quido, bekend van The Voice of Holland, optreden. Zaterdag 8 juni sluiten Rick Romijn en Eric Benjamin de drie dagen feest af met een ‘back to the 80’s’ avond. Al onze gasten zijn welkom om ons 12½-jarig jubileum te vieren, het belooft een groot feest te worden”, aldus Lennaert Fieret, manager van het Haagse eetcafé.

Tekst:Owen O’Brien - Foto’s: Eetcafé Cloos

Cloos Den Haag is al jaren een begrip in de Haagse binnenstad. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en biedt een grand café, à-la-carterestaurant, een bar, een danscafé en een verwarmd terras. Elke vrijdag en zaterdag veranderd Cloos in een danscafé en kunnen gasten tot in de late uurtjes blijven dansen.

Klik op de foto voor een slideshow.

Eetcafé Cloos is zeven dagen per week geopend en hanteert de volgende openingstijden:

Zo - Do : 10:00 - 01:00 uur
Vr - Za  : 10:00 - 03:00 uur

Facebook & Instagram

 

Afkoelen? 3 x de lekkerste ijssalons in het centrum van Den Haag

Afkoelen? 3 x de lekkerste ijssalons in het centrum van Den Haag

Casa Chow, de eerste streetfoodbar van Gouda

Casa Chow, de eerste streetfoodbar van Gouda